Kniha Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Neohodnoceno

Kniha Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Dostupnost Skladem
Kód: 213
570 Kč
Kniha Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Neohodnoceno

Plný název: Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Autor: Philip Hasheider, Editors Of the Harvard Common Press

Jazyk: Angličtina

Vazba: Brožovaná

Počet stran: 224

Nakladatelství: Harvard Common Press,U.S.

Hmotnost: 582 g

Rozměry: 178 × 227 × 18 mm

Datum vydání: 29. říjen 2019

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Hmotnost: 582 kg

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení