Zpět do obchodu

Registrace

Kniha Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Kniha Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

570 Kč

Kniha Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Kód: 213

Detailní popis produktu

Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Autor: Philip Hasheider, Editors Of the Harvard Common Press

Jazyk: Angličtina

Vazba: Brožovaná

Počet stran: 224

Nakladatelství: Harvard Common Press,U.S.

Hmotnost: 582 g

Rozměry: 178 × 227 × 18 mm

Datum vydání: 29. říjen 2019

Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Autor: Philip Hasheider, Editors Of the Harvard Common Press

Jazyk: Angličtina

Vazba: Brožovaná

Počet stran: 224

Nakladatelství: Harvard Common Press,U.S.

Hmotnost: 582 g

Rozměry: 178 × 227 × 18 mm

Datum vydání: 29. říjen 2019

Kategorie: Knihy o jerky a sušení masa
Hmotnost: 582 kg
Dostupnost: Skladem
570 Kč
Zpět do obchodu