Příběh Jamiro's Jerky

Ahoj fanoušci sušeného masa,
Já se jmenuji Radek, ale všichni mi již dlouhé roky říkají Jamiro, takže název je jasný.
Se sušením masa jsem začal někdy okolo 2010, ale bohužel poslední historické důkazy na facebooku odkazují na roky 2014. Začal jsem vyrábět jerky pro sebe a pro své kamarády k různým turistickým a sportovním příležitostem, ať to bylo sjíždění vody, horská turistika, zimní freeriding a další jiné aktivity. Jerky měly samozřejmě vždy veliký ohlas a bylo běžné, že várky připravené na celé pobyty se většinou snědly během prvních večerů. To mě utvrzovalo v tom, že dělám něco, co lidi baví a umí to i ocenit. Začal jsem tak pracovat na nových recepturách a upravoval ty stávající. Sušené maso šlo pokaždé okamžitě na odbyt.
 
Shodou okolností jsem byl přiveden k myšlence začít vyrábět sušené maso, neboli jerky komerčně. Této myšlenky jsem se chytl a příležitost vzal do vlastních rukou. Začalo kolečko zjišťování, počítání, obíhání, hledání vhodných prostor, pročítání legislativy, jednání s úřady a nakonec tak mohla oficiálně spatřit světla světa značka Jamiro's Jerky.
Věřte tomu, že vyrábět sušené maso komerčně pod dohledy úřadů, je tak trochu něco jiného než sušení masa doma pro sebe a pro pár kámošů.
 
Nákupem Jamiro's Jerky se vám tak dostane do rukou špičkový produkt, který je pečlivě hlídán ve všech částech výrobního procesu, na což denně osobně dohlížím.
 
Jamiro's Jerky jsou zdravým produktem s vysokým obsahem bílkovin, připravované z nejlepšího českého a v některých případech evropského masa. A protože si zakládám na kvalitě, tak obsahují pouze a jen přírodní složky a žádnou chemii. A samozřejmě neobsahují žádný lepek.
Věřím, že řady fanoušků Jamiro's Jerky se rychle rozrostou i o tebe a budou ti dělat radost, zahánět hlad a chutě při tvých dobrodružstvích.
 
Čus, zdraví vás Jamiro